Bierbrouwerij en tapasrestaurant

De Belg Dino en de Poolse Jolanta kwamen met hun kinderen naar La Palma met het plan om een bierbrouwerij te beginnen. Een geniaal plan want wie lust er niet een biertje na een dag werken of wandelen in de zon?

Ze huurden een pand dat lang geleden dienst deed als ballroom, de brouwketels werden via het internet besteld. In de brouwerij bevindt zich een bar met terras waar het huis-gebrouwen donker en een blond bier kan worden geproefd. In de keuken worden smakelijke tapas bereid met klinkende namen zoals: Estofada de carne a la Danza del Diablo wat ik vertaald heb in een duivelse stoofschotel.

Bezoekers zijn gewaarschuwd, het bier van Dino en Jolante smaakt naar meer! Voor wie dezelfde avond nog de berg op moet met de auto kan ook enkele flesjes meenemen en thuis het feest voortzetten of laat een taxi voorrijden.

Route: LP-1, km 88/89. Gelegen aan de Plaza de Jesús in het gele gebouw Cerveceria Isla Verde vlakbij kilometerbordje 88 en de inrit naar El Pinar.

De La Palma reisgids wijst je de weg naar verlaten natuurgebieden waar je alleen kunt zijn met de stilte, maar geeft ook tips over de meest levendige locaties op het eiland.

Scroll naar boven